maanantai 1. elokuuta 2016

#kesäkukkaLOVE


Kukkalan Sanna lanseerasi taas aivan ihanan villityksen:

#kesäkukkalove

Kesäkukat kestävät kuitenkin niin lyhyen aikaa, ettei niitä voi hehkuttaa tarpeeksi!
Itse istuttelen joka vuosi melkein samat kesäkukat. Tänä vuonna hankin sen Onnenapilan uutena, sekä etupihalle Dianan amppeliin. Krassit kuuluu jokakesäiseen hankintaan! Tänä vuonna ostin Krassin siemeniä Zetasin puutarhalta Tukholmasta. Pussin kyljessä oli hennon vaaleanpunaisia Krasseja, mutta nämähän ovat melko tummia. Mutta ovatpa eri värisiä perinteisiin Krasseihin verrattuna! Ihania joka tapauksessa! Ja mieheni vaarin vanha postilaatikko on täydellinen paikka niille. Pitäähän joka kasvihuoneessa oma postilaatikko olla <3

Sinisievikkejä löytyy myös joka vuosi jostakin nurkalta


Ja Lobelioita tietty myös takapihan terassin kupeesta


Tämän hauskan yhden kukan maljakon löysin myös Tukholmasta. Se koristaa etukuistia näiden ämpäriamppeleiden kaverina.Vanhat astiat ovat parhaita istutusruukkuja, eikö? 
Yritän koko ajan ideoida sisääntulon sisustusta. On niin ihana ollut ihailla teidän muiden istutusrykelmiä. Itsellä "vaan" nämä amppelit etupihalla. Dahliat ja Pelargonit ovat kestokesäkukkarakkaus, mutta eivät ole vielä kukassa. Ja itseasiassa vielä rikkaruohojen peitossa.... Amppeleiden tai kaikkien ikivanhojen astioiden hyvä puoli on se, ettei niihin mahdu niin paljoa rikkaruohoja kuin maahan....

Mutta #kesäkukkalove a onneksi kestää vielä hetken, vaikka jo elokuun puolelle kääntyikin! 

17 kommenttia:

 1. Voi miten ihana kesäkukkalove! Upeat ämpäriamppelit, kastelukannut ja kaunis vanha roosa tuo krassi, varsinainen löytö krassien oranssiin taittavassa värimaailmassa!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat! <3
  Noi vanhat astiat, ovat ihan parhaita. Ja tuo krassi on todella kauniin värinen, vaikkei sitä mitä pussinkuva lupasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei haittaa vaikka ei ole ihan pussin kuvan värinen! Krassi on aika näyttävä, ja olisiko hieman ruosteisen sävyinen?

   Poista
 3. Hienot noi ämpäriamppelit ja kastelukannukukat ooh! Loveee! Tykkään myös yhden kukan vaasista, mun saman kissat joskus pudottivat ja meni rikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo rakastan kaikkia vanhoja ämpäreitä ja pannuja ja kannuja! Ja minäkin mietin uskallanko naulata yhden kukan maljakkoa oven pieleen, kauanko mahtaa olla ehjä...

   Poista
 4. Ihania kesäkukkasia ja ämpäriamppelit on ihan parhaita!
  Krasseista ei melkein koskaan tule sen väriä kuin pitäisi, ovat ne silti ihan hauskoja. Krassin kukat ovat oikein mainioita salaatin tai kakun koristeitakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tänä vuonna yritin panostaa syötäviin kukkiin, niitä löytyy täältä nyt muutamia, pitääkin kuvata niitäkin....

   Poista
 5. Ämpäriamppelit ja krassipostilaatikko saa polvet notkumaan - niin i-h-a-n-i-a <3

  VastaaPoista
 6. Kauniita kesäkukkia. Kiitos ämpäri-ideasta, minulla on kolme vanhaa ämpäriä, mitkä äiti on aikonut laittaa metallikeräyksee, nyt se ei onnistu.

  VastaaPoista
 7. Kaunista kesäkukkakukintaa ja hyviä ideoita toteuttaa kesäkukka-asetelmat. Tuo ämpäri-idea on tosi kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu mitään vanhoja kippoja ja kuppoja ei kannata heittää pois! Noissa ämäreissä on tarpeeksi tilaa mullallekin!

   Poista
 8. Ihan mahtavat ämpärit ja kastelukannut kesäkukkineen! Loistava idea :)

  VastaaPoista
 9. Ihana sinä! Kiitos postauksesta <3 <3

  VastaaPoista