lauantai 16. heinäkuuta 2016

Siro ja sirpakka Neilikka

Rakastan Neilikoita!


Ensimmäisessä omassa kodissamme kasvoi Neilikoita ihan villinä ja vapaana kuistin reunalla. Rakastuin niihin silmittömästi, enkä tiennyt silloin mitä kukkia ne olivat. Ja sen vanhan ja tämän nykyisen kodin välillä on lammasniitty, jonka pientareella kasvaa Neilikoita ja Metsämansikoita aivan villinä. Ihana paikka!  Sinne rakentaisin (tietty ite:) heti talon jos tontti olisi myytävänä! Mutta tänne nykyisen kodin puutarhaan on kaikki Neilikat kylvetty siemenestä tai hankittu kaupasta.


Neilikat ovat vaan hankalia kuvattavia. Kirkas pinkki tai kirkas valkoinen saa ne näyttämään luonnottomilta käsitteli kuvia tai ei. Kuvasin ne vielä hieman parhaan aikansa nähneinä....
Mutta ihania luonnollisen kauniita ovat koko komeudessaan! Neilikan siroa kauneutta viikonloppuunne!
6 kommenttia:

 1. Ihanat neilikat! Niityn pientareen neilikoistakin voi kerätä siemeniä, niitä on helppo levittää siten. Omalle pihalleni sain näin ketoneilikkaa kauempaa tien poskesta siirrettyä. Tuo Arctic Fire on upean värinen!

  VastaaPoista
 2. Kivoja söpöläisiä sun neilikat.

  VastaaPoista
 3. Neilikoiden loputon lajikkeiden runsaus vie mennessään!
  Niin ajattoman kauniita ja silti taas niin pop ja muodissa!
  Ihanaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 4. Oi ei tullutkaan mieleen etsiä siemeniä! Pitääkin käydä uudella lenkillä! Ja todellakin vie mennessään! Ovat niin kauniita! Kiitos teille kaikille!

  VastaaPoista
 5. Neilikat ovat suloisia ja erilaisia lajikkeita piisaa. Minäkin olen huomannut, että kirkas pinkki tai punainen on kameralleni vaikea väri - lopputulos palaa helposti puhki.

  VastaaPoista