lauantai 13. elokuuta 2016

Vinkkura vänkkyrää oranssia


Nyt on vinkkuraan aidanteeseen kasvanut Ruusupapu, ja Krassit ja Kehäkukat puhjenneet kukkaan!
En ymmärrä miksi en ole ennen tykännyt Kehäkukasta ollenkaan! Sehän sopii täydellisesti kasvimaan papuihin ja Krasseihin. Sekä myös siniseen penkkiin, joka rajautuu kuavsta vasemmalta pois. Luulen, että Kehäkukat löysivät paikkansa ja saavat ensi vuonnakin olla tuossa mansikkamaan edessä...


Aidanne on toimint täydellisesti! Vinoudesta viis! Kasvilaatikot ovat saaneet olla rauhassa palloilta, joten luultavasti jatkan aidannetta ympäri kasvimaan :)


Ruosteinen raudoitusverkko ja oranssi ovat täydellinen pari, 
josko minusta onkin tulossa oranssin ystävä!

Tänään nappasin vielä yhden kuvan lisää sateessa, koska Kehäkukat olivat auenneet kaikki. Oranssi luokoon valoa kasvimaan edustalla, enpä enää sitä vihaakaan <3

14 kommenttia:

 1. Minustakin oranssit kukat sopivat just vihannesten tuomaan vihreyteen niin mainiosti. Etenkin tuo ruoste ja oranssi on muuten herkullinen pari! Ihana tuo sun vinkura-aidanne ;-)

  VastaaPoista
 2. Raudoitusverkkoa onkin nyt näkynyt useissa puutarhoissa, ehkäpä meilläkin ensi vuonna;)

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä kombinaatiota, vihreys ja oranssit auringot ja ruoste. Meillä onkin raudoitusverkkosysteemit kaivautunu ihan piiloon vuosien aikana, täytyykin kaivaa ne esille.

  VastaaPoista
 4. Kaunista. Syksyyn sopii oranssi väri kuin nenä päähän.

  VastaaPoista
 5. Ihana vinkura tuki, taidanpa ottaa vinkin tuosta! Kaunis ruostunut! Kehäkukkaa on myös aika matalaa ja se jos mikä sopii kasvimaalle ja kukkien terälehdet ihania salaatissa piristämässä!

  VastaaPoista
 6. Kehäkukka sopii kasvimaalle kuin nenä päähän, eli sitä pitää ehdottomasti olla. Ja sen siementen suhteen on helppo olla omavarainen. Kylväytyy itsekseenkin mutta kerään aina osan siemenistä talteen jos haluan vaihtaa kasvupaikkaa.

  VastaaPoista
 7. Niin ihastuttava tuo seinäke =) Kun jätät kehäkukat aloilleen niin sinulla on niitä ensi vuonna moninverroin enemmän =) Mä niin tykkään niiden voimakkaasta tuoksusta

  VastaaPoista
 8. Ihastuin viime kesänä kehäkukkaan ja aurinkoiselta se näyttää ruusupapujesi ja krassien seurassa!

  VastaaPoista
 9. Oranssi ei ole paha ollenkaan, taittuu hyvin keltaiseen, punaiseen, korostuu sinisestä, antaa lämpöä istutuksiin, ja se vielä huomataankin. Varsinkin syksyn alkaessa siinä on voimaa, mitä muissa väreissä ei ole.

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Krassi ja kehäkukka ovat mun kestosuosikki ja. Ruusupapua pitää ottaa ohjelmaan ensi vuonna, kun näyttää niin kauniilta sinulla kuvassa!

  VastaaPoista
 12. Krassi ja kehäkukka ovat mun kestosuosikki ja. Ruusupapua pitää ottaa ohjelmaan ensi vuonna, kun näyttää niin kauniilta sinulla kuvassa!

  VastaaPoista
 13. Kiva idea, raudoitusverkko sopii oranssin sävyihin ja seipäisiin tosi kivasti. Laitan vinkin talteen:) Aurinkoista syksyä!

  VastaaPoista