perjantai 5. elokuuta 2016

Syötäviä kukkia


Mitkä värit!
Keväälllä Googlasin mitä kaikkea muuta voi syödä kuin Krasseja ja Kehäkukkia. Löytyihin niitä vaikka kuinka! On niin kauniita! Ja miten kaunis salaatista tuleekaan, kun näitä laittaa siihen päälle! 

Näiden lisäksi tietysti Orvokki, Ruusunlehdet, Samettikukkakin (?), Oregano ja Laventeli ovat suuhun sopivia! Oregano tuntuukin kasvihuoneen portaiden vierestä levittävän itsensä pitkin kasvimaan reunoja :)




Krasseja löytyy pihalta joka kesä


Kesäkurpitsa tekee jo uutta kukkaerää 


Kurkuista ensimmäiset muuttuu kurkuiksi ja Kehäkukka aloittaa kukintaansa eri sävyissä


Ruiskukka on Lemmikin ohella ehdoton suosikkikukkani!


Kurkkuyrtti oli tämän kesän uusi tuttavuus ja ihastus! 


Ja miten kaunis onkaan pelkkä Ruiskukan lehti!
Ei voi kuin huokaista, miten kaunista ruokaa on tarjolla!

5 kommenttia:

  1. Ovatpa nämä värikkäitä! Kunpa saisi kaikki ruokailijat syömään kukilla viimeistellyt salaatit. täytyy taas panostaa tuohon!

    VastaaPoista
  2. Kuvauksen jälkeen laitoin Krassit miehen leivälle: "Voiko näitä oikeasti syödä?" :) ja olipas se ihana, arkinen, mutta kaunis iltapala! Muuten oranssista en pidä, mutta näihin tunnelmiin se sopiin aivan täydellisesti!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania kukkaherkkuja, slurps.

    VastaaPoista