torstai 29. joulukuuta 2016

Frozen meininkiäYksi kummitytöistä sai joululahjaksi säärystimet Frozen-hengessä. Turkoosi on uusi pinkki, totesi joku - varmaan pitää ihan paikkansa! Glitteriä ei ainakaan ole ikinä tyttöjen mielestä liikaa!

Jouluna tuli katsottua leffaa koko perheen voimin ja on kyllä hienot jäämaisemat animaatiossa. Ei ihme että pikkutyttöjä kiehtoo moinen! 


Nämä säärystimet tein erilailla kuin aiemmat. Tein toisesta päästä leveämmät kuin toisesta. Riippuen housuista ja aktiviteetista voi kääntää säärystimet kummin päin vain. Katsotaan onko kätevä käytössä.... Nämä pohjalla olevat Frozen- mekot ovat meillä käytössä päivittäin. Kun mieheni toi nämä mekot tuliaisena Floridasta aikoinaan, meillä on oli koko koti tapetteja myöten täynnä glitteriä - näkyi aina missä 3v on kävellyt :) Ei taida ihan heti edelleenkään laantua tämä turkoosi glitter- buumi!5 kommenttia:

 1. Kauniit säärystimet ja niin kivan väriset. - Mukavia loppuvuoden päiviä!

  VastaaPoista
 2. Kauniit! Eipä tullut katsottua tuota elokuvaa.

  VastaaPoista
 3. Juu turkoosi tuntuu olevan uus pinkki. Ainakin meidän vanhin tyttö on ollut jo muutaman vuoden ajan turkoosifani, ja pikkuhiljaa pikkusiskokin on alkanut pyytämään turkooseja juttuja :) Minulle se passaa, en tykkää pinkistä kuin pieninä annoksina :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kaikille! Meillä alkaa olla paljon turkoosin ja pinkin yhdistelmää, lapset tykkää yhdistellä värejä, kun aikuiset valitsevat aina maanläheisempää.... Ja lahjan saaja oli onneksi tykännyt saamastaan lahjasta, aina kun ei voi ennustaa lasten ajatuksia! Mukavaa uutta vuotta teille kaikille!

  VastaaPoista