keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Peittohaaste valmis!


Rohkealle naiselle
Nyt on kolmas peittohaaste valmis!

Peittohaaste syntyi aikanaan twitterissä, kun sain siellä sata seuraajaa täyteen. Ajattelin, että jos jokainen seuraaja tekee minulle tilkun, niistä saa ihanan tilkkupeiton jollekin arjen iloksi. Hyväntekeväisyysajatuksella, mutta ei järjestön kautta, vaan hiljaiselle arjen puurtajalle. No eihän tietenkään kaikki seuraajat innostu käsitöistä, mutta osa teki useamman tilkun ja niin peitto valmistui. Vuosi sen jälkeen sain 200 seuraajaa ja pitihän sitten väkertää peitto nro 2 ja tilkkuja tuli niin kiitettävästi että peitto nro 3 on tässä ja neljänteen on jo ensimmäiset tilkut valmiina! Ja Kodin kuvalehtikin teki nettisivuilleen jutun peiton tekemisestä, miten hauskaa! Peittohaasteesta on tippunut twitter- alku pois, koska haasteella ei ole enää tekemistä twitterin kanssa....

Ensimmäisen peiton sai vapaaehtoistyössä koko ikänsä ollut nainen, joka oli sairastunut rintasyöpään. Toisen peiton sai syöpään sairastunut perheen äiti ja kolmas menee rohkealle naiselle, joka on selvinnyt avioerosta. Peiton saajat ovat aina löytyneet lähipiiristä, jonkun tutun ehdottamana. Neljällennelle peitolle ei vielä ole Saajaa, mutta tilkkuja saa lähettää!Tilkkuja ovat valmistaneet:
Erika
Riina
Satu
Neili
Elisa/Elmeri

Ja pakko tunnustaa, että nuo muistin ulkomuistista, olen ikäväksen kaappeja siivotessa siirtäny nimilappuja paikasta toiseen ja ne eivät ole enää pinon päällimäisenä, lisään tähän pari nimeä, kun lappu löytyy... Olen pahoillani -en ole ikinä pitänyt siivouksesta, enkä pidä vieläkään, koska käy näin! ja jos bongaat tilkkusi ja nimesi puuttuu listasta, laitathan viestiä minulle heti!

Peiton ihanin puoli on se, että fiiliksen mukaan voi kääntää minkä nurkan haluaa itseään kohti. Ja vaikka koko peiton kuva ei laadulla häikäise, näkee kuvasta kuinka suuri peitosta tuli!
Tilkkuja saa siis lähettää minulle edelleen!
Osoitteen saa vanhoista päivityksistä tai sähköpostilla pyytämällä: 
suvi.veltheim@gmail.com
Neljäs peitto siis tekeillä ja Saajaa saa ehdottaa!
On tämä hauska, vahingossa syntynyt projekti!
Tämän peiton Saaja saa peiton sopivasti jouluksi ja talveksi <3


8 kommenttia:

 1. Voi miten ihana peitto tuli taas! Mulla on tuolla odottamassa muutama neliö ja ajattelin niitä laitella tulemaan kunhan saan tehtyä niitä lisää. Opettelin ja opin tuon neliön tekemään, viimein :D

  Peitto antaa saajalleen varmasti hyvän mielen!

  Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava idea sinulla. Ja niin ihania peittoja ja niin upeille ihmisille. Tällaisesta saat itsekin hyvää mieltä. Hyvää keskiviikkopäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä todella mahtava yllättää ihmisiä peitolla! Ilo ja hämmästys on suuri, kun Saajat ovat saaneet peiton käsiinsä :) ilo tarttuu itsenikin ja pysyy pitkään!

   Poista
 3. Aivan ihana peitto tästäkin tuli! <3
  On ihan huippua, kun toista samanlaista ei voi olla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuli ja iso! Mahtavia väriyhdistelmiä ja räikeempää ja seesteisempää nurkkaa fiiliksen mukaan, on kyllä hauska projekti, ilo on suurempi kun yhteen ompelemisen vaiva!

   Poista