lauantai 3. joulukuuta 2016

Toiset kuusi ihanaa kuvaa kesästä!Sain toisenkin ' Kuusi kuvaa kesästä ' - haasteen Annelilta Pihankuiskaajan puutarha- blogista.
Päätin vastata uudestaan, koska kesäkuvia on niin ihana selata uudestaan ja uudestaan! Toivottavasti tekin nautitte näin adventtien aikaa myös kesäkuvista!


Ruust ovat ehdoton suosikkini puutarhassa, ja ruusupenkki tuli 'täyteen'. Olen miettinyt tontin toiseen laitaan toista ruusupenkkiä - ovat niin ihania!

Toinen rakastumisen kohde oli Kosmoskukat.
Niitä jaksaisi tuijottaa loputtomiin.


Ja tämä rikkaruohoämpäri sai niin suuret hymyt aikaiseksi: Orvokit majoittuivat kattilaan omin päin, kuin kaunis!

Ja Hortensioiden kauneudesta ei voi olla kuin yhtä mieltä:
*huokaus*
<3Ja kuten edellisessäkin haasteessa, hyötytarha oli viime kesän urakka: kasvilaatikot, papuaidanne ja tomaattien runsaus. Olipa ihanaa kerätä omaa satoa!


Eli näin kuvista katsoen viime kesä näytti Rakkauden kesältä!
Aina uusi kukka, johon rakastua!
Toivottavasti ensi kesä on yhtä täynnä lumoavia kaunottaria!
Ja kuten edellisenkin haasteen kohdalla, en nyt joulun alla jaa tätä eteenpäin, mutta jos teillä jollakin on aikaa, mielelläni katselen teidän kuvianne lisää! 

4 kommenttia:

  1. Pitkä talvi kuluu rattoisammin kun kesäkuvia katselee ja kaihoaa niitä tunnelmia. Onneksi uusi kevät on joidenkin kuukausien kuluttua taas vastassa. Ruusuja minäkin odotan talvehtivaksi suurella jännällä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos molemmille! Nyt piemänä aikana tosiaan luo toivoa kun katsoo kukkivia kasveja! Joulukukat onneksi tuovat iloa tähän aikaan! On muuten jännä, kuinka vihreät elävät kasvit saavat eloa aikaan! Sielu lepää niitä katsellessa!

    VastaaPoista
  3. Tuo rikkaruohoämpäri on mainio, kaunis kuin mikä ja ihan vahingossa syntynyt!

    VastaaPoista