tiistai 1. maaliskuuta 2016

Rakastunut Ruusuihin!Voi että miten olenkaan rakastunut ruusuihin! 
Ne ovat kauniita ympäri vuoden!
Muuten niin nukkuva luonto ympärillään ruusun oksat työntyvät lumesta punaisina, ruskeina ja vihreinä. Piikit ovat kuin pieniä kukkasia jään seassa. Ruusupenkkiä jatkan ensi kesänä ja pitää tarkkaan miettiä mitä siihen valitsee, sillä jatkekaan ei ole loputon. Ja ruusujen kanssa nälkä on ikuinen. Aina löytyy toinen toistaan kauneimpia ruusuja. Ja fiiliksen mukaan löytyy aina suosikki! Olen aivan lumoissa ruusujen eri tuoksuista, joten uudet ruusut valikoituvat osaksi tuoksun perusteella. Mutta nyt neljä vuotta omakotitalossa asuneena, alkaa ymmärtää puutarhan vuodenaikoja ja eri korkeuksia ja tekstuureja, ruusut ovat mitä mainioin koristus talvellakin!
Tarkennusta pitää harjoitella vielä kameralla...


Kiitos teille kaikille, jotka olette jo siirtyneet tänne uuden blogin puolelle! 
Ja muutama uusi tuttavuuskin on, ihanaa!
Myös Instagramissa on tutustunut uusiin ystäviin :)Jatketaan iloa talvesta ja kevätauringosta, kun vielä hetken pakkanen kaunistaa luontoa puuterillaan!


4 kommenttia:

 1. Ruusut on ihania. Itselläni on vain ruukkuruusuja istutettuna sekä tietty juhannusruusu ja valamonruusu. Keltaisesta pensasruususta olen haaveillut pitkään, mutta en ole varma menestyisikö se paikassa, johon sitä olen suunnittelut.

  Ihanaa tiistai-iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos samoin! Minäkin aloin haaveilla keltaisesta siniseen perennapenkkiin kontrastiksi :)

   Poista
 2. Ruusut ovat niin ihania ja pää meni viime kesänä niiden kanssa ihan sekaisin bloggaritapaamisessa!

  Mukavia toisenlaisia ruusukuvia!

  Aurinkoista kevättä :D :D

  VastaaPoista
 3. Minusta talviset, lehdettömät versot ovat niin kiehtovia. Kaikki ovat niin kauniin erilaisia. Kaikki muutkin puuvartisten kasvien versot jaksavat ihastuttaa. Ennen näki vaan risuja talvisin, nyt näkee eri värisiä versoja, silmujen alkuja pareittain, vuorotellen ym. Nuo talviversot ovat yksi kiehtovimmista jutuista puutarhassa. Kun aikansa niitä tutkii, yhtäkkiä silmät ikään kuin avautuu ja oppii tunnistamaan kasvit risuinakin.

  VastaaPoista