perjantai 26. helmikuuta 2016

Hei kaikki uudet ja vanhat lukijat!
Tässä uudessa blogissa yhdistyy Kesätuulia ja Mutainen Mustikkamäki. Niihin pääsee edelleen alapalkista. Olen ollut aivan hullu, kun olen pitänyt kahta blogia. Käsityöt ja puutarhatyöt ovat niin lähellä toisiaan, että löytävät varmasti sovun täällä 

Kesätuulian mustikkamäellä. 

Minä olen kolmenkympin ylittänyt yhden miehen vaimo ja neljän lapsen äiti. Olen aina harrastanut käsitöitä, mutta muutama vuosi sitten rakennutettuamme omakotitalon, sain harrastukseksi myös puutarhan hoidon, josta on tullut yhtä rakas harrastus. Molemmat ovat minulle kuin terapiaa ja ne saavat nyt kulkea täällä käsi kädessä. Toivottavasti vanhat blogiystävät seuraavat minua tänne ja uudet ystävät löytävät myös paikkansa täältä. 


Sivupalkkiin olen koonnut seuraamiani blogeja, kaikkia ihanuuksia en siihen voinut luetella. Mutta luen sekä blogiluettelon että selaillen montaa muutakin blogia, käsitöiden ja puutarhan lisäksi myös sisustusblogeja. Parasta täällä on ideoiden vaihtaminen, inspiraation saaminen ja kaiken kauniin ihaileminen! Samalla liityin Instagramiin, joten siellä enemmän realiaikaista seurantaa kaikesta mukavasta!Kuvailen tärkeitä asioita sekä kännykällä että järjestelmäkameralla riippuen tilanteesta. Kirjoittelen myös mahdollisista vierailuista ihanissa lankakaupoissa tai puutarhoilla. Pidän myös vanhoista tavaroista ja kierrättämisestä, koska vanhoilla tavaroilla on aina tarinaa jo kerrottavanaan. On mielenkiintoista mistä kaikki lommot elämän matkalla syntyvät. Toivottavasti tästä tulee pitkä ja innostava blogiystävyys vanhojen ja uusien lukijoiden kanssa!


11 kommenttia:

 1. Olin suht uusi lukja puutarhablogissasi ja nyt siis seuraan myös tänne :)

  Kivasti sukat ja tulppaanit mätsää toisiinsa.

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle Blogille! Mukana seuraamassa ollaan!

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle blogillesi! Ai että, nyt on mukavaa kun kaikki on samassa paketissa ja päästään mukanasi ihailemaan kaikkia kivoja juttuja ja paikkoja! Kässät, kasvit ja kierrättäminen ym. sopivat niiiin hyvin yhteen, käsillä tekemisiä kaikki!

  Suloinen banneri tosiaan!

  Upeita tulppukuvia ja kauniit sukat, samaa värimaailmaa molemmat kauniisti!

  VastaaPoista
 4. Onnea täältäkin uudelle blogille =) Joskus muutto tekee virkistävää täällä blogistaniassa. Meilläkin on menossa jo neljäs blogi =) Ja vasta nyt tuntuu kotoisalta. Pitääkin oitis kiiruhtaa vaihtamaan omaan blogiluetteloon tämä uusi blogisi =)

  VastaaPoista
 5. Onnea uudelle blogille, jään seuraamaan.

  VastaaPoista
 6. Kun muutamaan päivään ei ehdi blogeja katsastamaan, ehtii tapahtua vaikka mitä ja on jo heti ihan ulkona kaikesta. Onneksi pääsin ajantasalle. :)
  Tää on varmasti hyvä ratkaisu, samassa paketissa kaikki touhuilut.
  Onnea uudelle blogille ja tuo yläbanneri on todella herttainen! <3

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos teille kaikille! Ihanaa kun pysytte mukana! Ennen blogimaailmaan tuloa, en olisi uskonut kuinka täällä voikaan ystävystyä ihmisten kanssa, ideoiden ja valokuvakuvaterapian lisäksi :)

  VastaaPoista
 8. Mukana ollaan! Kiva kun vinkkasit.

  VastaaPoista