tiistai 8. maaliskuuta 2016

Siskolle ylläri


Kämmekkäät siskolle :)
Alkuvuodesta tein Piirakkamallilla kämmekkäät ja siskoni toivoi myös saavansa myös moiset. Koneella töitä tehdessä sormet jäätyy talviaikaan vaikka taloa lämmittää ja kämmekkäät ovat sekä siihen että puutarhahommissa oiva asuste. Totesin vain että heinäkuussa on vasta syntymäpäiväsi, mutta eihän heinäkuussa (toivottavasti...) niitä kukaan käytä.

Joten tässä palmikkokämmekkäät rakkaalle siskolle :)


Siskoni ihanasta Vaahteramäestä oli muuten juttua pari viikkoa sitten Kotiblogit- lehdessä.
Tuo ison kuvan ruusukaari, josta lähtee hirsiportaat alaspäin, on lempparipaikkani siskon pihalla. Portaiden vieressä on ruusuja, pioneja, pikkusydäntä, sormustikukkaa ja vaikka mitä muutakin. Mutta on ihan paras paikka istahtaa kahvikuppi kädessä <3


Ja samalla arvontamuistutus! Edellisessä postauksessa arvonta uuden blogin kunniaksi!5 kommenttia:

 1. OIH! Täällähän tirahti ihan kyyneeleet...
  Noita mä todella tarvin, koneella töitä tehdessä rupee sormia ja ranteita särkemään, ja kaipaa lämmikettä. Ja noi on tosi kauniitkin! <3
  On onni omistaa ihana ja samanmielinen (lue: yhtä hullu) sisko!
  Kiitos ja paljon haleja rakas, ihana sisko ja mukavaa naistenpäivää! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihanat kämmekkäät ja lämmin ajatus mukana! Siskot ovat kultaa! Toivottavasti tosiaan heinäkuussa ei tarvi kovin lämpimästi pukea!

  Ihanaa Naistenpäivää!

  VastaaPoista
 3. Kauniit kämmekkäät. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kehuista! Ja tottakai vastavierailulle :)

  VastaaPoista