tiistai 18. lokakuuta 2016

Arjen huolten karkotus
Näistä kuvista ei ikinä uskoisi, että Mutamäellä on jotain näin herttaista ja hattaraista.
Haaveilen, että koko metsänreunanrajalla olisi pitkä rivi Hortensioita, jotka pysäyttäisivät ajan niitä katsoessa! No oli niitä rivillinen tai ei, ne pysäyttävät yksittäinkin ihmismielen unohduttaen kaikki arjen mutkat ja huolet. En kyllä yhtään muista mistä äsken kannoin murhetta.Mutamäellä on Syyshortensioita paria eri punervaa lajia ja ihana Little Lime. Nämä kuvat on kuvattu eri aikoina, eri valossa, eri kukintavaiheissa, ja aina yhtä ihastuttavina! Mitkä sävyt lehdissä ja nupuissa! Ja ilta-aurinko korostaa limen vihreää. Mahtavaa väriloistoa, ja luonnollisesti! Näitä sävyjä tykkäisin viljellä sisälläkin...
Little lime saattaa olla suosikkini, muta alla olevakin on ylimmän tavoin aika herkkis...Näitä kuvia katsoessa arki tuntuu hieman helpommalta.
Mukavaa viikkoa kaikille <3

11 kommenttia:

 1. Totta puhut, huolet kyllä unohtuvat tuollaisia ihanuuksia katsellessa. Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat! Minullakin on haaveena pitkä rivi hortensioita rinteeseen, ehkäpä joskus ehdin tuon vielä toteuttaa.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania! Tästä sainkin idean, istutan yhteen kohtaan hortensian tai pari. Meillä vaan peurat syö niitä, täytyy suojata hyvin verkolla.

  VastaaPoista
 4. Hortensiat ovat munkin lemppareita. <3
  Ne ovat niin herkkiä, helppoja ja upeita.
  Jos vielä istuttaa useita eri lajikkeita, kukintaa riittää ainakin neljäksi kuukaudeksi. Siinä onkin jo monta syytä niihin ihastumiseen. Ja ne tosiaan saa arjen unohtumaan hetkessä. :)

  VastaaPoista
 5. Suloiset pitsikuviot hortensioissa!

  VastaaPoista
 6. Kauniita! Täällä ei hortensiat ole oikein kukoistaneet, mutta aion sinnikäästi jatkaa yrittämistä. Ne ovat sen arvoisia, niin kuin nämäkin kuvat taas todistavat. :)

  VastaaPoista
 7. Hortensiat ovat mahtavia. Upeat kuvat!

  VastaaPoista