lauantai 22. lokakuuta 2016

Pienille ballerinoille


Välillä on mukavaa neuloa jotain pientä ja yksinkertaista.
Meidän tytöt ovat aloittaneet Balettitanssin ja minulle se maailma on aivan uusi. Ihanaa Blingblingiä ja helmoja :) Ja tanssiopettajan asua ihaillen bongattiin hänet säärystimet jalassa, kuulemma yleistä kera lihakset lämpiminä pitävien villahousujen, eli hetihän meidänkin pikkuneideille piti lämmikettä saada!


Aloitin yksinkertaisesta, jotta valmistakin tulisi kaikkien muiden projektien ohella.... Näitä kuitenkin varmaan tulee neulottua lisää, jos harrastus jatkuu.... Ja niitä villahousuja!

Ja tämän projektin jälkeisenä myös futista harrastavat pojat toivoivat säärystimiä joukkueen väreissä, eli taas yksi homma puikoille lisää. Puikkoja ei siis koskaan ole liikaa uusia hommia varten!


Ja kumma kyllä, en ikinä ennen ole pitänyt liukuvärjätyistä langoista ja tänä syksynä olen jo useampaan työhön niitä käyttänyt. Keltainen toi herkyyttä pinkkiin maailmaan!


6 kommenttia:

 1. Söpöt! Meilläkin on ollut pinkki viikko, kun 4-vuotias veljentyttäreni on isänsä kanssa ollut syyslomavieraana. Hänkin varmaan pökräisi ihastuksesta näiden säärystimien äärellä :)

  VastaaPoista
 2. On se ihanaa lapsille kun saavat äidin kutomat säärystimet nilkkojaan lämmittämään!
  Nuo taisivat olla joskus aikoinaan muotia? Minun täytyiskin kaivella puikot esille ja keksiä jotain neulottavaa, kun se on niin mukavaa puuhaa! Hyvää lokakuun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Tuollainen keltainen sävy on tosi kaunis!
  En ole yleensä keltaisen ystävä, mutta nuo sävyt ovat kuin kesäinen jäätelö. <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun tekin tykkäsitte! Keltainen ja pinkki tosissaan sopii kuin sopiikin yhteen ja tuo liukuva joustineule on niin kivannäköinen, vaikka sen taitavampaa kuviota olekaan kyseessä :)

  VastaaPoista