maanantai 4. helmikuuta 2019

Kiitos ihanista viesteistänne!


Kiitos ihanista viesteistänne edelliseen postaukseen viitaten! 
Oli mukava saada viestejä kommenteihin, sähköpostiin ja tutuilta ihan viestein. Niin se vaan taitaa olla, että jaksaminen ja uupumus koskettaa aika monia, joko itseä tai läheisiä. 

Haluatteko keskustella aiheesta enemmänkin? Voin kertoa tarkemminkin puolivuotisesta koulusta, jota olen käynyt, siihen liittyy perheen lisäksi tarkemmin myös uusi työ ja ihan mieletön työyhteisö. Voin kirjoitella ajan kanssa, jos haluatte aiheesta lisää. 


Jaksamiseen liittyvä postaus tästäkin näyttää tulevan. Puhelimesta ja laturista saisi monen monta tarinaa ja runoa aikaiseksi. Mutta yksinkertaisesti puhelimeni laturi hajosi lasten sitä lainatessa ja ostin uuden - johon virkkasin tunnistettavat raidat. Lapset totesivat, että se on nyt niin ruma, että saa jäädä rauhaan :) 

Mutta itse pidän siitä. 
Ja harvalla on juustohöylän kanssa laturinpiuha samaa sävyä :) Ja kuoreen sain idean jostain netin syövereistä. Jostakin olisi voinut tilata neulotut kuoret kännykkään. Mutta päätin kokeilla itse kuluneisiin kuoriin. Ja sehän onnistui kohta kohdalta mitaten. Liimasin neulomuksen ihan pikaliimalla kuoren päälle. Ja on kyllä pysynyt hyvin, likaantunut vaan käytössä. Mutta hyvä puoli tässä on myös pehmustus, ihan vain muutaman kerran puhelimen pudottaneena......Tätä neuloessa ja virkatessa alkoi ajatukset juoksemaan, 
että mitähän kaikkea sitä voisikaan päällystää neulomuksilla. 
Tämä on kyllä neulontaterapiaa parhaimmillaan, antaa vaan ajatusten juosta ja 
neuloa samalla siihen suuntaan minne ajatukset juoksee...
- ihan mitä ja minne vaan, eikös! -


6 kommenttia:

 1. Kiinnostavaa - elämän koulu ja palmikkoneuleet, kyllä toivon lisää kumpaakin!

  VastaaPoista
 2. Kyllä tällaiset aiheet kiinnostaa.

  VastaaPoista
 3. Pehmustetut kuoret on kyllä viisautta. :D Ja joo-o, olen mm. selannut Pinterestissä kuvia tuoleista, jotka on tuunattu virkkaamalla... Hih. Ja kyllä kaikki ihmisyyteen ja kässäilyyn liittyvä aina kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuolitkin voisi virkata! Kiitos :), kirjoitellaan lisää!

   Poista