maanantai 30. huhtikuuta 2018

Pihahommia pikku hiljaa


Tänä vuonna huomaan syttyväni ihan hämäläisen hiljaa pihatöille. 
Työväsymys on ollut niin valtaisa, että kevään aloitus fyysisillä mullanroudaus, tiilenkanto 
ja muilla hommilla ei ole ollut tilaa voimissa eikä ajatuksissa. 
Mutta sateen välissä kun paistoi hetken aurinko, ryntäsin ulos lannoittamaan kevätlannoitteet pihalle. Ja sain heti kaksi kaveria mukaan! Miten hauskaa meillä olikaan ja 
puutarhahommien mukavuus alkoi taas piirtyä aivojen kuviin. Näissä kuvissa näkyy itseasiassa hirmu hyvin pihamme rinteisyys sekä kasvihuoneen takana nousevat kalliot ja pystysuora rinne. Piha on tavallaan kolmessa kerroksessa. 
Ylhäällä kasvihuone ja kasvimaa, keskelle furiskenttä ja alarinteessä hedelmäpuut ennen Norjanangervoaitaa. Pitääkin käydä kuvaamassa alemmalta kadulta alempien pihojen yli, niin saatte kuvaa hieman haasteellisesta pihan rakenteesta.... 

Kevätpuuhiamme kuvasi mieheni, joka
sai ikuistettua myös totiset ilmeet Omenapuun juurelta :)

Nyt en voi sanoa kuin että tervetuloa puutarhatyöt, ihana toukokuu, lämpenevät ilmat
 ja vapauttava aivojen ruuhkanpurku! Ei kun ulos vappua viettämään!Postaus on yhteistyö yhdessä Green caren (Puutarhalannoite) ja Nokian jalkineet kanssa. 

9 kommenttia:

 1. Auringolla on ihmeellinen voima 😊. Kiitos, kun liityit lukijakseni. Liityin myös sinun lukijaksesi. Vappu menee mökillä pihahommissa. Tosin haravointia vaikeuttaa mokoma lumi, joka ei kai aio sulaa pois ollenkaan.

  VastaaPoista
 2. Puutarhahommat ovat aika lataavaa puuhaa! Muutaman ystävän kanssa ollaan juteltu, että kun pihalla puuhastelee, niin silloin ajatuksissa ei pyöri mitään muuta - aivot lataavat hyvää! Pihahommista saa iloisen mielen pitkäksi aikaa!

  Lannoitushommiin pitäisi alkaa! Onpa sinulla iloiset kumpparit!

  Hauskaa Vappua!

  VastaaPoista
 3. Pihahommat ovat mukavaa terapiaa. Teidän rinne näyttää tosiaan melko jyrkältä.
  Pitäisi myös hoitaa kevätlannoitukset kuntoon, hyvä muistutus.

  VastaaPoista
 4. Siitä se lähtee! :) Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, että pihatyöt rentouttavat. Sama fiilis ollut itsellä nyt pihahommien kanssa. Huomenna teen pihahommia, vaikka sataisi lunta.

  VastaaPoista
 6. Kivoja kuvia innokkaiden pikkupuutarhureiden kanssa! Kyllähän jyrkkä rinne tuo omat haasteensa puutarhanhoitoon, toisaalta oman tasainen piha tuntuu välillä tosi tylsältä! Mukavan puuhaisaa toukokuuta!

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa vain kuvailemaan meidän terassilta, sieltä saa hyviä kuvia teille päin. Keitän vaikka ilta teet sopivan ilta-auringon aikaan 😊

  Mä niin tiedän ton väsymyksen tunteen. Nyt on itselläkin ollut havaittavissa väsymystä kevät hommissa. Alku lähti hyvin käyntiin kun siistin perennaistutuksia, mutta sen jälkeen väsähdin. Aita leikkaamatta, nurtsi osin haravoimatta ja paikkaamatta.. sain sentään lannotettua myös 😀Ei töiden jälkeen aina jaksa vaikka kovasti kiinnostaisikin ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin ja ihanat kumpparit teillä kaikilla! 😊🌞

   Poista