keskiviikko 14. syyskuuta 2016

KosmosLove


Kosmoskukkia on vilissyt teidän kaikkien blogeissa ja 
siskollani oli ihana postaus koko meidän suvun rakkaudesta Kosmoskukkiin. 
Uskon, että Kosmoskukan kuvia ei kuitenkaan voi olla liikaa, eihän?Niin ihania värejä ja sävyjä!Nämä oikein kylpevät syysauringossa <3

Muita kukkia ei paljon nyt enää ole kukassa, mutta Kosmoskukissa onneksi riittää nuppuja vielä pitkäksi aikaa, kunhan ei pakkaset vielä niitä puraise. Loistavat metsänreunassa pinkkinä ruskeaa metsää vasten!Ja toivon todella ettei se pakkanen vielä tule: Tukholmasta Zetasista ostetut kaksisävyiset Kosmokset ovat vielä kaikki nupullaan. Ne ansaitsevat aikanaan oman postauksen, niin paljon niitä odotan! Myös nuput ovat hurjan söpöjä!

Tämän Kosmoshuuman myötä toivotan teille ihanan aurinkoista viikkoa!


8 kommenttia:

 1. Kosmoskukat ovat postauksena ansainneet, niin ihania kukkia ne ovat! Upeat ovat kukkasi, upeat ovat kuvasi, ihanaisia kukkijoita! Ja siskosi rakkaus kosmoskukkiin on tunnettu ja jaettu!

  VastaaPoista
 2. Näissä kuvissa kosmoskukat loistavat kauniissa valossa ja moninaisina väriversioina. Kosmoskukka on yksi hienoja klassikkoja, joka taipuu moneen kohtaan - kukkakimpussakin se on kestävä ja kaunis.

  VastaaPoista
 3. On ne vaan niin IHANIA! <3
  Ja todella upeita kuvia olet saanut taltioitua niistä. Mä tykkään niin, kun valo osuu kosmoskukan terälehtiin ja siivilöityy niiden läpi.

  VastaaPoista
 4. Niin kauniita, vahvoja ja loistavan värisiä nuo kosmokset!

  VastaaPoista
 5. Minä rakastan kosmoksia! Ihania, ihania, ihania <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kaikille! Kosmoksia ei voi olla liikaa, eikä klassikkoon taida koskaan kyllästyä <3

  VastaaPoista