torstai 14. huhtikuuta 2016

Keskeneräisiä

Nyt on kevät ihanan pitkällä ja routa on hävinnyt takapihalta! Tulppaanit ovat pistäneet nenänsä mullan alta esiin ja jotain positiivistakin! Muta ei enää valunut takapihalta roudan jälkeen kivikolle. Eli kyllä jotain juurtumista mutarinteessa on tapahtunut! Kiitos kaikille vinkkejä ja myötätuntoa  antaneille! Ja tervetuloa uudet lukijat! Ihana saada useampi lisää!

Nyt on ollut todella vähän aikaa mihinkään, mutta olen saanut pari pientä juttua valmiiksi.
Silmukan saalistus on haastanut blogissaan Kevään keskeneräiset- haasteeseen - eli tarkoituksena saada mahdollisimman monta keskeneräistä työtä valmiiksi. Minä laatikon siivousinnossa lähdin mukaan, mutta ehkä vähän liian monella työllä.... Yhdet villasukat sain jo valmiiksi, tämä huivi piti tuunata ja kolmanneksi aion tuunata puutarhapalttoon uusiksi. Muut työt taitavat jäädä edelleen laatikon pohjalle....

Tein tuon kolmionmallisen mummohuivin jo pari vuotta sitten, mutta sitä tuli vähän käytettyä. Niinpä päätin virkata siihen mummoreunan, jotta se olisi entistä pitsisempi ja käytettävämpi. Ja niin siitä tulikin! Pieni pitsireuna muuttaa huivia kummasti! Itseä on vain ihan älyttömän vaikea kuvata!
Täällä huivi alkuperäismallissaan


Ja tuttiketjuja on valmistunut sekä pyynnöstä että lahjaksi!
Nämä ovat mukavaa pientä mukaan otettavaa näpräämistä :)
Seuraavaan postaukseen saan toivottavasti kuvattua taimikasvatusta tuolta kodinhoitohuoneen ikkunalta :)
3 kommenttia:

  1. Ihana mummohuivi ja nuo tuttiketjut ovat niin suloisia!
    Ja kyllä sitä keskeneräisiä töitä pitää aina olla, on mistä valita inspiraation iskiessä. :)

    VastaaPoista
  2. Mainio keksintö tuo tuttiketju! Miksiköhän jotkut työt jäävät kesken...

    VastaaPoista