sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Tukholmassa Messuilla
Pääsin ihanan naisporukan mukana Tukholman Puutarhamessuille (Nordiska trädgårdar)!
Olipa inspiroiva reissu! Ja heti alkuun pahoittelen kuvien laatua, kaikki on kännykkäräpsyjä. Hölmönä otin vanhan kameran mukaan, enkä osannut sitä säätää, joten keskitymme fiilistelyyn!

Ja fiilistelyä ja omaan pihaan ideoita sieltä etsinkin! Ihastuin messujen teemaan: Kaikki oli metsäistä ja kaikki hieman sikin sokin ja vinksin vonksin. Joka paikasta löytyi hometta ja ruostetta, joka ihastutti erityisesti!Tämä oli hieman modernimpaa mummolaa, mutta herkkyydessään aivan mahtava amppeli!Näistä kuvista huomaa metsätunnelmaa: haketta, oksia, risuja, juuria. Ei liian suoraa eikä kantikasta. Kaikki sai roikkua ja repsottaa :)Saniaisia, Akileijoja, Orvokkia, Lemmikkiä, kaikkia suosikkejani!


Tämä epätarkka otos on tärkeä. Ihastuttavat Vuokot ja haaveilemani Lamohietakirsikka vierekkäin. Tämä näkymä on toivottavasti takapihalla joskus!


Ja se meidän kolmevuotiaan synttäreille tekemäni lasipullokollaasi keskellä pöytää ei ollutkaan huono idea, vaan viimeisintä huutoa! Kaikkialla oli pikkulasipulloja erilaisin sommitelmin vanhaa puista ja ruosteista pöytää vasten! Härligt!


Ja tottakai minua kiinnostivat myös pari käsityökojua!
Yllä oli neulegraffittitaktiikalla päällystetty kaikkea mitä keksiä voi. 
Alla oli siskokset tuotteistaneet mummonsa kauniit vanhat maalaukset! Ihania tyynynpäällisiä, tauluja ja tarjottimia!
Nämä kuvat ovat terassinäyttelystä. Sielläkin oli kovin metsäistä ja yllä oleva metallituoli emalivadilla oli herkkä, vaikkakin pottamainen :)
Ja alakuvassa ehkä voi juuri ja juuri erottaa sammalamppelit. Mainio idea!  Ja oi kuinka ihanat ruostekaaret! 
Kukkia oli vaikka mitä ja ostaakin olisi jotain mieli tehnyt. Alla oleva istutus sykähdytti. Kaunis Kaunokainen ja Apila. Apilaa oli jos jonkin värisenä ja kokoisena. Ihastuttavaa!

Matka oli hauska, nauraa sai ja paljon paljon ajateltavaa omaan pihaan!
Kävimme myös Zetasin puutarhalla ja matkan jatkoksi Lahden messuilla. Niistä lisää ensi viikolla!

Kannattaa käydä katsomassa muiden matkalla olleiden kuvia:

Ja sattumalta näimme kahvilan edustalla 
ja Mielenlumoa Intianmintun

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!9 kommenttia:

 1. Mukavan romanttisia ruosteisia rautatukia. Noita myöten ruusut tai kärhöt sopii kuin nenä päähän. Messuilta välittyy tosiaan maanläheisyys ja pieni räntsäisyys, josta eilen Riinan kanssa kerroitte.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanista messukuvista! Piristävät harmaata ja kylmää päivää, kun pihallekaan ei tarkene mennä!

  VastaaPoista
 3. Samoilla paikoilla kiertelimme, tosin minä vasta perjantaina! Olipa teitä mukava joukko reissussa! Kaikkea kivaa löytyi ja kuvat olivat kyllä oikein hyviä!

  VastaaPoista
 4. Voi että, nuo on kyllä varmasti upeat messut. Hieman erilaista, kuin nämä meidän vastaavamme. Kiitos ihanasta arpajaispalkinnosta, tuli perille ja aurinkoista kevättä <3

  VastaaPoista
 5. Heh, homeisen ja sekaisen ystävä :-D Tukholman messuissa on ihanaa tunnelmaa. Mahtavat kuvat, kiitos näistä ja oli mukava tavata Lahdessa!

  VastaaPoista
 6. Joskus on hauska huomata, että oma idea tulee vastaan muuallakin - niin kuin tuopikkupullokokoelma! Eloisat kuvat kertovat monimuotoisesta messureissusta!

  VastaaPoista
 7. Kauniita kuvia ja kiva postaus, ihan kuin olis ollut mukana.
  Tuuppa Aurinkokujalle + osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
 8. Supereita juttuja olet sinäkin bongaillut! <3

  VastaaPoista