lauantai 21. heinäkuuta 2018

Ritarien tykitysVoi että mikä tykityskukinta!
Ritarinkannukset saavat minut ihastumaan koko ajan enemmän ja enemmän itseensä. Kuvia on plajon, mutta ei yhtään liikaa... Lilasävyinen kukki ensimmäisenä ja yksi varsi kuivui pystyyn, kun siihen osui jalkapallo.... Mutta sininen penkki alkaa näyttää sellaiselta kuin olen kuvitellut. Ja tuo Kurjenpolvikin näyttää kukkivan ihan superpitkään. 
Tämän vaaleanpunaisen ostin viime vuonna, on lyhyempää mallia. On kyllä enemmän lilasävyinen silmääni kuin vaaleanpunainen. Mutta täytyy vielä saada "oikea vaaleanpunainen" tähän rinnalle.
Ja tuo vaaleanpunainen ja valkoinen ovat ihanaa kerrattua mallia. Niin kaunis ruusuinen kukinto. 
Ja tämä kirkkaan sininen on aivan mieletön väri. Ei niin ehkä lemppari, mutta valkoisen ja Kurkkuyrtin välissä täydellinen. Ei vaan pysynyt pystyssä...
Ja sinisessä penkissä on sekä sinipiikkiputki että tämä olikohan Hohkapiikkiputki. Hauskoja kontrasteja näistä tulee. Kunhan vielä puhkeavat täyteen kukoistukseen!Ja nämä seuraavat ovat ehdottomasti lemppareita. Näistä alkoi Ritarinkannusrakkaus. Ja näitä katsoessa aivan lumoutuu. 


Ja nuo kannukset ovat huvittavia, kuin kermavaahdolla kuorrutettuja. 
Tämä sininen on ehkä lempparivärini kaikista maailman väreistä. 
Niin vaikuttava. Ja luonnonväri. Ja onneksi tykitystä luvassa jatkossakin, vielä on nuppuja jäljellä!
Ihanaa viikonloppua parhaimpana puutarha-aikana!
4 kommenttia:

 1. Ritarinkannukset ovat näyttäviä ja kauniita kukkia. :) Muistan kun niitä kasvoi äidin kukkapenkissä lapsuudenkodin pihalla, hiekkalaatikon viereisessä kukkapenkissä. Siinä ne viihtyivät erityisen hyvin. Äiti onkin harmitellut, kun ei ole saanut niitä seuraavien kotien pihoilla samalla lailla kasvamaan. Mutta on hänellä niitä edelleen. ;) Ne näyttävät muuten hauskalta palavanrakkauden kanssa, Kylätien molemmin puolin -blogissa oli just kuvia niistä samassa penkissä. Kiva kontrasti.

  VastaaPoista
 2. Harmittaa niin kovin, kun "unohdin" TAAS tukea ritarinkannukset. Tuolla ne pisimmät makaa nyt maassa levällään, varret taittuneina. Onneksi on muitakin pitkin pihaa, nuo on ne pisimmät ja huonoimmin kastellut.
  Ostin viime kesänä vaaleanpunaista ja valkoista. Valkoinen osottautui sinivioletiksi, voi harmin paikka, mutta vaaleanpunainen on sellanen lilahtava vaaleanpunainen. Ihan ok.
  Minulla on varmasti tuota samaa vaaleansinistä. Sininen ei ole lempivärini kukissa, mutta menköön;)

  VastaaPoista
 3. Upeita värejä ritareissasi - taivaansinestä sähäkkään sähkönsinseen!

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan hienot ja värit on erikoisia. Käy kurkkaamassa minä tein juuri postauksen ritareista siellä on aika kiva punainen väri .

  VastaaPoista