perjantai 16. maaliskuuta 2018

Kevätfiilistä vastapainoksi


Huh huh
Nyt on ollut niin rankka viikko, että tarvitsee vaan kasvun ihmettä hehkuttaa vastapainoksi.
Ikkunalle en ole vielä mitään muuta kylvänyt kuin nämä Oxalikset, jotka ovat niin olleet rakkauteni kohteena pari kesää. Ekan kerran herätin ne jo nyt sisälle. Aiemmin olen istuttanut ne vasta ruukkuun ulos. 

Ihan kuin niitä omituisia viidakon villejä kasvieläimiä muumeista :)
Ja kyllä, 
he ovat yhtä ihania kuin ennenkin. 
Huoh. 
Niin kaunista.

8 kommenttia:

 1. Ne on niin suloisia! 💓 Täytyykin mennä autotalliin katsomaan, joko jotain on tullut näkyviin. Siellä ne viime vuotiset Oxalisten mukulat talvehtivat pelakuiden kanssa.

  VastaaPoista
 2. <3 ja todellakin kuin ne muumien viidakkokasvit ;) On vissiin katsottu muumeja muutamaan kertaan täälläkin, kun vieläkin muistan ;D

  Rentouttavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat!<3 Käyn AINA lukemassa postauksesi, mutta kommentteja tulee jätettyä ihan liian harvoin! Nyt mulla on sulle ihana yllätys...:) Arpaonni suosi sinua, ja mulla ois sulle Kukkakirja!<3

  VastaaPoista
 4. Suloisia, tuovat herkän kevättunnelman.

  VastaaPoista
 5. Puutarha ja kasvit ovat hoitavinta ja parasta vastalääkettä työelämään, joka varsinkin hoito-, kasvatus- ja sosiaalialalla on tänä päivällä todella kuormittavaa. Teemme kuitenkin niin tärkeää työtä ja ilman kaltaisiamme, ketään ja mitään muuta ammattiryhmää kuitenkaan väheksymättä ja loukkaamatta, Suomi kaatuisi. Iloa ja intoa uuteen kevääseen Kesätuulia!

  VastaaPoista