torstai 28. joulukuuta 2017

Leivontaa, jossa mäkin...Leivontaa, jossa mäkin onnistun!

Piirakkasukat on ihan paras sukkamalli ja kuvissa vilahtaa itseasiassa kaksi eri piirakkamallia.
Harmaisiin ohje on ihan googlaamalla ja kaksi muuta on Novitan piirakkamalli. Novitan malli on siitä mukavampi, että se on enemmän kohokuvio. Ja on erittäin helppo ja nopea neuloa! Ei voi mennä sekaisin, missä kerroksessa olikaan menossa :)
Näistä ruskeista sukista (tai sukasta... tässä kuvassa) näkee hyvin mallin. Nurjat silmukat nostavat kuvion kivasti ylemmäs :)Värikkääseen lankaan tein valkoisen valepalmikon alkuun. 
Sekin oli erittäin hauska ja sukkela kuvio - kannattaa kokeilla!

Lahjasukista osa odottaa vielä syntymäpäiviä, 
joita keväällä onkin heti tammikuun alusta alkaen ruuhkaksi saakka :)
Nyt on kuitenkin ihanaa vapaata, ja lisää on uusia alkuja puikoilla. 
Meidän perhessä joulu jatkuu Loppiaiseen ja kuusi pidetään kuopuksen syntymäpäivään 10.1. saakka, jos vain neulaset pysyy. Joulufiilistä, sitä mielentilaa, ei voita mikään!

Ja mites te otatte kuvat blogiinne?
Meillä ei riitä sisätiloissa valo eikä rekvisiitta, joten joskus pitää tehdä pieniä rakennelmia, saadakseen edes joku kuva.....

Mukavia välipäiviä!

6 kommenttia:

 1. Ihania neuleita. HIeno rakennelma kuvien ottamista varten! Mukavia loppuvuoden päiviä!

  VastaaPoista
 2. Hienoja sukkia. Kuvien ottaminen on aika tuskaa,valo ei riitä millään.

  VastaaPoista
 3. Voin niin samastua tähän! Jauhopeukalo en ole oikein alkuunkaan, pakolliset kakut ja marjapiirakat väännän, mutta muuten jätän mielelläni ne hommat muille. :D Tosin nyt sain ihanan joululahjan, keksiainekset purkissa ja pari ainesta puuttuu, että täytyy ne kanelipiparit kai leipasta joku päivä... Mutta keskityn mieluiten ihan tähän puikkojen heilutteluun. ;) Nättejä piirakkasukkia!

  VastaaPoista
 4. Tosi ihania sukkia! Olet niin taitava! Kyllä valon kanssa painia käydään, mutta onneksi kevät koittaa ja kuvaaminen helpottuu...

  VastaaPoista
 5. Kauniita sukkia, varmasti lämmittää saajan jalkoja! Kuvaamisen kanssa taitaa olla monella samanlaiset ongelmat näissä meidän valo-olosuhteissa:)

  VastaaPoista