sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Erittäin rakastunut Betoniin


Minulla oli ilo olla ihanien naisten kanssa viime sunnuntaina vapaalla.
Ja meidän vapaa-aika tarkoitti yhdessä askartelua, inspiroitumista ja hyvää ruokaa, 
oli kyllä loistava vastapaino arkeen! 

Viime kesänä koetin jo onneani betonihommissa, sain aikaiseksi pari Raparperin lehteä ja laattaa ruusupenkkiin. Nyt kokeilimme hieman uskaliaampaa -  niin uskaliasta, että yksi kokeilu on vielä muotissaan... Ei lähde irti, ei... Tarvitsen järeämpää työkalua!


Nyt uskalsin kokeilla jakkaran tekoa. Vanhaa harjanvartta ja betonia ämpäriin:
Ja siitä tuli juuri sellainen kuin kuvittelin!

Ihana kukkajakkara! Kukat on vaan vielä ruukuttamatta uusiin ruukkuihin... Eli hieman keskeneräistä sisustusta kuvissa, mutta näistä tuli niin ihania!!!! 

Olen aivan superhyperkyper 
rakastunut betoniin!!!!Ennestäänkin meillä oli betonia, kaupasta ostettuja kukkaruukkuja ja kynttilänjalkoja. Joten uudet tavarat löytävät varmasti paikkansa! Meillä on vain kovin hämärää, joten kuvat eivät laadulla hemaise. Näettepä hieman miltä meillä oikeasti näyttää...


Betonista syntyi myös Adventtikynttelikkö. Tähän käytin siskon mieheni aarreaittaa: siis autotallista rojua, joka valloitti heti ensisilmäyksellä. Siis täysin inspiraatiosta syntynyttä....Ja tuo "potta", joka näkyy kynttelikön takana, on kukkaruukku Hyasinttia varten, joka vielä odottaa kaupassa meille pääsemistä :)Eteiseen pääsi maitotölkkiversio kyntteliköstä, samalla myös pieni kehysvinkki: Narua ja palikka, johon pujottaa kuva.... 

On ihanaa kun adventinaika antaa luvan levitellä joulukoristeita ympäri taloa: Pentikin perinteinen poroteema itse useampi vuosi sitten huovuttamani kuusen kaveriksi. Perinteiset koristeet ovat parhaita! Ja Betoni sulautuu huovan kaveriksi täydellisesti!


Tästä korikokeilusta en ole ihan varma... Siis varma että tykkään tästä, mutta en ole varma pysyykö tämä kasassa.... Aika näyttää... Eli tästä ja siitä juuttuneesta yksilöstä myöhemmin lisää...

Kiitos Kukkalan Sanna, 
100% outdoor Kati ja 
Versoja vaahteramäeltä Riina, oli mukavaa <3
Yhdessä on mukavampi sotkea ja siivota ja toisilta saa lisää ideoita :) Olette ihania!

Ja kannattaa käydä myös toisen Katin ihanassa Lumisiivet blogissa, 
siellä on mahtavia betoni-ideoita, mm lamppu! :) 

Nyt ihanaa ensimmäisen Adventin iltaa! 
Askarrelkaamme, kierrätäkäämme ja koristelkaamme, inspiraatiosta tunnelman vallassa!
Niin syntyy parhaat versiot kaikesta!


8 kommenttia:

 1. Onpa upeita betonitöitä. - Mukavaa adventti-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Betonityöt on kyllä just sellasia, et niiden tekemiseen voi todellakin hurahtaa. Toisaalta ei kai se ole kuitenkaan vaarallista. On vaan niin ihanaa innostua ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin on! Ja onneksi betonihommelit ei ole kaikkein kallein harrastus :) ensi kesänä ulkona lisää !

   Poista
 3. Tosi onnistunut jakkara. Hyvä kontrasti puun ja betonin kesken.

  VastaaPoista
 4. Ihania! Jakkara etenkin. Betoni on kyllä superkaunista - voisin ottaa lakatun betonilattian tai ainakin keittiön tasot. Puhumattakaan pikkuesineistä!

  VastaaPoista
 5. Voi kun tuosta jakkarasta tuli hieno!! Oli kyllä aivan mahtavaa puuhastella näitä yhdessä, kunnon naurunremakoiden kera:D Ihanaa joulunodotusta teille, toivottavasti olette jo tervehtyneet!

  VastaaPoista