perjantai 12. tammikuuta 2018

Voihan viulu :D


"Joulu meni liian äkkiä! En ehtinyt toivoa Joulupukilta viulua lahjaksi!"
 huudahti kuopus, kun kuusi heitettiin pihalle :)

Nyt ensimmäisen kerran ehkä neljään kuukauteen ajatukset kääntyy puutarhaan. Kuusi saa varistaa neulasensa Alppiruusun ja Hortensian juurelle ja sitten se pilkotaan takkaan räiskimään. Lunta on, mutta vesikin virtaa. Mahtaakohan tulla ihan kunnon hankea tänä talvena vielä? Vai joko aletaan odottaa kevättä luistellen ja hiihtäen auringonpaisteisessa pikkupakkasessa?
Jotkut teistä olette olleet vielä istutuspuuhissakin, meillä on kuitenkin ihan talvi....
Mutta nauttii talvesta tai odottaa kevättä, ihana aurinko taitaa kuurasäässä kerätä meidän kaikkien huomion :) Eiköhän sitä voi tehdä molempia;

Nauttia talvesta odottaen kevättä ihaillen aurinkoisia maisemia 

6 kommenttia:

 1. ;D vai viulu :D Ihana kuopus.
  Juu ei meilläkään mitän vielä istutella, mietitään vain, milloin tuo vesipuro pihan poikki tyrehtyy. Vaikka pakkasta, niin näen, että jään alla virtaa vesi...siis purossa, jota ei yleensä pihallamme ole, paitsi aina keväisin ja nykyään myös talvisin....Sitä mutamäkeä täälläkin odtellen ;)
  Kaunista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Juu meilläkin lorisee, kalliota pitkin vesi valuu valtoimenaan ja jäätyy samalla, siitä syntyy kyllä paljon kauneuttakin! Mutamäkin tulla vyöryy kovaa vauhtia! Kevääseen enää pari kuukautta!

   Poista
 2. Nautitaan olemassa olevasta hetkestä ja talvesta. Keväästä sitten, kun se on käsillä.
  Mukavaa ja toivottavasti myös aurinkoista viikonloppua.

  VastaaPoista