maanantai 28. elokuuta 2017

Iloa, aarteita ja arvonnan voittaja!On niin ilahduttavaa nähdä jonkun kukkivan pitkän odotuksen jälkeen! 
Punahattua yritin monena kesänä kylvää siemenestä. En tiedä mahdoinko kitkeä pois vai eikö itänyt ollenkaan. Viime kesänä istutin taimen ja nyt se on kukassa. Niin kaunis!


Ja mikä ilo, kun tämä Punavihma on selvinnyt Pupun syömästä, kasvaa nyt iloisesti verkon alla.


Ja tämä Törmäkukka. 
Niin kaunis. Tätä kauneutta jaksaisin katsella loputtomiin. Arvoin taas perinteisellä lappuarvonnalla ja kuopus onnettarena!
Lappuja kertyikin mahdoton määrä, kun osallistujia oli ennätykselliset 67 kpl ja siihen päälle vielä tupla-arvat :) Miten ihanaa, että Dermosil tuotteet kiinnostivat teitä :)

Rikkaruohot taisivat olla kesän työläin puuha, niitä täällä Mutamäelläkin on riittänyt... Ja riittää!!!!
Ja Dermosilin tarjoaman tuotepaketin voitti Rita kommentilla:

Samaa mieltä dermon tuotteista! Ihania ja sopii herkälle iholle :) Kesän kovin urakka puutarhassa tälle kesää oli varmaankin mansikkapenkin ehostus; rönsyjen nyppiminen keväällä ja rikkaruohojen säännöllinen kitkentä pitkin kesää sekä osittainen mullan vaihto ja lannoitus. Tämä tosin kannatti! Viime kesään verraten mansikoita saatiin suuret määrät! rita.arola@gmail.com

Otan sinuun yhteyttä niin saadaan paketti perille!

Nyt odottelen Hortensia- aikaa!
Nuput aukeaa ihan pian!


5 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajalle ihanan tuotepaketin arvonnassa.

  VastaaPoista
 2. Oih tuo Törmäkukka on kaunis...täytyykin laittää mieleen :)
  Minulla on kakasi punahattua ja alkavat olla jo kukintansa ohi...hih kiva kuulla, että joku muukin kitkee kukkien taimia rikkaruohoina, kun ei muista mitä on kylvänyt ja minne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja nyt ihmettelen vaaleanpunaisessa penkissä yhtä yksilöä, en uskalla kitkeä sitä pois, kun näyttää ihan joltakin kylvetyltä kukkaselta... Saapa nähdä kukkiiko se ensi vuonna, että onko rikkaruoho vai joku muu :)

   Poista
 3. Ihanat kukat!
  Onnea voittajalle!

  VastaaPoista