maanantai 29. toukokuuta 2017

Maniaa siellä sun täällä


Minttumaniaa
Miten saatoinkaan luulla, että Mintut ovat kuolleet kasvilaatikossa talvehtiessaan!
Voi olla ettei kaikki juuret tulleet rehottamaan alkaneiden Minttujen mukana kassikasvatukseen mukana... Muistan kyllä kun sisko varoitteli sen juurien kasvuinnosta... Silti saatoin hetken luulla sen kuolleen!

Kylvömaniaa
Olen huomannut ostaneeni hieman runsahasti kesäkukan siemeniä....
Ihania kaikki.... Onneksi äiti ja isä saivat aikaan multamaniaa ostamalla multaa minulle ja miehelle synttärilahjoiksi jälki- ja etukäteen :)

Lapasmaniaa
Ryhdyin keväällä hurjaan puuhaan.... Lapasia sataa vaikka kesä tulee... Niistä loppuviikosta lisää, jos vaikka saisin sen manian loppumaan...

Työmaniaa
Aloitin uudessa työssä, mikä oli todella mukavaa. Mutta työpäivä uusine asioineen tuntuu superpitkältä. Paljon uutta sisäistettävää. Voi olla että viikon jälkeen tuntuu kuin olisin ollut vain töissä.

Sairastelumaniaa 
Tuntuu ettei päiväkodin sairastelukierre lopu. Taitaa taas olla antibiootin paikka pienillä.


Minttumania
on siis mukavimmasta päästä. Kuvassa Mansikkaminttu, joka on uusin yksilö. Kasvamassa pitäisi olla perusminttua, Suklaaminttua, Omenaminttua ja jotain muuta Minttua. Rakastan kesällä Minttuvettä, Minttujäätä ja Minttua siellä sun täällä. 

Josko saisin manioilta jotain järkevää loppuviikosta aikaiseksi. 
Järkevääkin projektia on menossa.
Ja teille saattaa olla jotain mukavaa tiedossa lähiaikana :)

Mukavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Paranemista pienille! Minttu on todella sinnikäs, vähän liiankin :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on muutamaa minttua myös. Innokkaita leviämään.

  VastaaPoista
 3. Voihan minttu :) Minä opin ekat suklaa- ja mansikkamintuntaimet ostaessani, että ovat kovia valtaamaan alaa toisilta, joten olen istuttanut ne omiin sankoihinsa. Käytän niitä smootheihin, mutta suuren osan kuivatin ja tein teetä ystävilleni. Itse juon teetä vain kovassa flunssassa.
  Minulla on osa siemenistä vielä kylvämättä, mutta ihmettelen kuinka hitaasti osa ruukkuihin kylvämistäni itää - siis ei ole vielä itänyt.
  Onnea uuteen työhön!

  VastaaPoista
 4. Jopas on monelaista maniaa, mukaviakin paitsi tuo sairastelumania - se on niin surullista, toivottavasti siitä pääsette pian eroon! Minttuja olen aina hiukan arastellen kasvattanut juurikin leviämisen pelossa, mutta sain Cheriltä viime tapaamisessa omenamintun ja hyvät neuvot kasvattamiseen - taitaa minttumania täälläkin iskeä vielä! Siemenmania minullakin jatkuu, kasvimaalle osa jo laitettu, mutta paljon vielä odottelee multaan pääsyä...onneksi varmaan saamme pitkän ja lämpimän syksyn että kaikki ehtivät hyvin kasvamaan.

  VastaaPoista