maanantai 13. elokuuta 2018

Villit villahousut

Yhteistyössä Novitan kanssa


Nyt kun ilmat ja illat viilenee, pääsee esittelemään villahousuja, jotka kesällä sain valmiiksi. Aloitin jo viime maaliskuussa kuvioneuletta, jota ensin suunnittelin neulovani sukkiin. Mutta sitten langan väri näytti kovasti kuopuksen villahousuilta, joten projekti vaihtui lennossa villasukista villahousuiksi! Samalla Alla Koivupuun - kuvioneuleella tietenkin. 



Halusin siis harjoitella uusia neulemalleja ja langat maaliskuussa sain Novitalta minulle uusien ohjeiden kokeilemista varten. Toinen yhteistyöprojekti on myös puikoilla. On tullut paljon neulottua kirjoneuletta, mutta pitsineuloksia vähemmän ja varsinkin ohjeista. Ja yllätyin positiivisesti kuinka helppoa kuvion neulominen oli, kun alkuun pääsi. Tähän kuvioon jäin ihan koukkuun, haluan tästä ne sukatkin! Ja Novitan Venla-lanka oli mukavaa neuloa, ohutta ja soljuvaa. Villahousut neuloin ihan omasta päästä, olisi kannattanut sen verran vilkaista ohjetta, että yläosasta olisi tullut pidempi. Mutta yllättävän kivat! 



Ja ainakin niiden haltija oli niistä innoissaan. Kuvaushetkikin meinasi saada vauhtia liikaa tällaiselle harrastelijalle. Pitihän niitä tietysti testata kunnolla käytössä. Kuviota oli helpompi kuvata Kesäkurpitsa kaverina.... 



Mutta suosittelen kokeilemaan uusia ohjeita näin syksyn tullen! Itsensä haastaminen saattaa osoittautua yllättävän mukavaksi puuhaksi!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti