torstai 23. elokuuta 2018

Pari ihanaa!
Tänä vuonna on tullut otettua ennätysvähän kukkakuvia. Tuntuu, että syötävät kukat ja Syysleimut olivat ihan fiasko. Mutta nämä kukkivat pari viikkoa sitten ihanan runsaasti. Taitavat olla jotain sukua keskenään?Kivikkotörmäkukka ja Kirahvinkukka keräsivät itseensä ihanasta perhosia ja Kimalaisia. 
Niin suloisia ja herkkiä kukkijoita. Eivät ole ihan vierekkäin, mutta melko lähekkäin. Kivikkotörmäkukkaa saisi olla enemmän. Niin paljon siitä pidän.
Ja Kirahvinkukan hankin viime vuonna vain nimen perusteella. Jouduin köyttämään sen köynnöstukeen narulla, että pysyi pystyssä. Edes jalkapallo ei sitä korkeudestaan huolimatta kaatanut. Oli kyllä mukava uusi tuttavuus. Ainoa keltainen, josta todella ihan oikeasti pidän kovasti! 
Toivottavasti talvehtii toisen talven yhtä hyvin havujen alla :)Kirahvinkukka oli koko kukkimisajan aivan Kimalaisten peitossa. 
Niin paljon siitä tykkäsivät muutkin. 
Ihana kesä! Kukista ei voi saada tarpeekseen. 


4 kommenttia:

 1. Tosi kauniita molemmat! Minä olen tuota kirahvinkukkaa etsinyt. Siinä on tosiaan hienon hento keltaisen sävy. Mukavaa elokuun loppua!

  VastaaPoista
 2. Hienoja molemmat minulle ei ennestään tuttuja. Törmäkukka ihastuttaa minua kenties eniten . Jännä nimi kirahvinkukka.

  VastaaPoista
 3. Nää on mun ehdottomia lemppareita! Ja musta on niin kaunista, että kukkakuvissa on ötököitä. Ne antaa sitä jotain kuviin.
  Käy kurkkaamassa blogissani, siellä on sinulle haaste! <3

  VastaaPoista
 4. No kyllä minäkin olisin kirahvinkukan nimen perusteella ostanut :D Hauska tuttavuus :)

  VastaaPoista