sunnuntai 14. elokuuta 2016

Kesän hippikäsityöt Kesällä käsityöt ovat (taas) jääneet vähemmälle ja monta käsityötä on aloitettu, mutta ihan niin monta ei ole valmistunut....

Alkukesän Kotivinkissä oli ihana Hippihuivin ohje ananaskuviolla. Oli niin hauskan näköinen, että oli heti ryhdyttävä tuumasta toimeen miettimättä riittääkö lanka. No eipä riittänyt, eikä työn jälkikään miellyttänyt, joten purin kuin purinkin melkein valmiin huivin ja vaihdoin paksumpaan koukkuun. Eli tässäpä kaksi kertaa virkattu huivi Puro- langasta. Lankahan huovuttuu virkatessa ja sen voisi huovuttaa pesukoneessa. Siispä huivi on ihanan lämmin ja iso, ei kesäkäyttöön.... Minä nimesin tämän hippihuivin sijaan mustikkahuiviksi. Sininen väri on niin ihana ja tässä langassa pidän valmiiksi värjätyistä liukumista.

Toinen kesän pieni hippikäsityö oli virkattu pussi puhelimelle ja avaimelle. Ei mikään muotipussi, mutta täydellinen, kun lähtee lasten kanssa metsään tai mustikkaan :) Novitan Bambu- lanka on muutenkin ihan lemppari!Ja näitä hippishortseja olen käyttänyt koko kesän!
Nämä syntyivät ihan vahingossa!
Leikkasin lahkeet muuhun käsityöhön ja sitten huomasin kuinka kivat shortsit niistä olisikaan tulleet, jos olisin jättänyt lahkeet pidemmiksi. 
No ei muuta kuin pitsiä virkkaamaan ja 
lahkeet ovat tarpeeksi pitkät kotihippijuppipunkkaripuutarha - käyttöön :)


Ehkäpä nyt iltojen kylmetessä ja pimetessä saan jotain järkevääkin valmiiksi....
Tai vaikka niitä KEVÄÄN keskeneräisiä ;)

5 kommenttia:

 1. Hippitouhut :D Kuulostaa ihan tutulta tommonen lahkeiden kanssa säätäminen:) Kivat niistä tuli!

  VastaaPoista
 2. Kivoja kässyjä. Heh mulla ei kyllä riittäisi hermot kahteen kertaan tekemiseen ;)

  VastaaPoista
 3. Hurmaavan sininen väritys, miten se onkin niin mieltä ja silmää hivelevä! Melko aktiivinen olet ollut, kun tämä kaikki on syntynyt puutarhatöiden ohessa!

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo huivi ja sen liukuvärit! Oi, nuo shortsit olisi minullakin päällä aina kun vain kesällä lämmintä riittäisi! :) Juurikin eilen luin että koristellut farkut tulisi muotiin taas. En kyllä kauheasti muodin perässä kulje muutenkaan mutta kiva oli myös lukea että normaali- ja leveälahkeiset farkut tekevät taas paluun..

  VastaaPoista