maanantai 7. marraskuuta 2016

Inspiraatiota Peppi Pitkätossusta
Voi että miten rakastankaan Peppi Pitkätossua!
Meidän eskarilainen ja pikku prinsessa ovat myös innostuneet katsomaan Peppi Pitkätossua Ylen Areenasta. Ei haittaa Ruotsin kielikään, tuleepahan vähän kielikylpyä korvan taakse!

Nuo Pepin maisemat ja Huvikummun sisustus inspiroivat suuresti ja saavat innostumaan sekoittamaan värejä ja tyylejä. Voi yhdistää kaiken, josta tykkää!


Ja mitä rakennuksia ja neuleita!
Mahtavaa kirjoneulemaailmaa ja miten ihana tuo Pepin neule! (Ja tuo ovi...)
Tekee mieli alkaa heti neulomaan itselle tuollaista, pitkää ja lämmintä!


Sisällä talossa on kuviotapetteja, itsemaalattuja seiniä, eri värisiä tuoleja ja ihana kiinteä puukaappi ja mahtikeinutuoli! Myös Herra Tossavaisella on omat huonekalut ja miten Peppi ilahtuikaan hiirestä, joka kurkisti seinän raosta! Tuosta asenteesta olisi opittavaa, itse vein loukkuja vinttiin.... Ei tullut mieleenkään laittaa joulukuusta hiirille vinttiin.....
Tuossa näkyy mahtava kaappi... Ja lamppu!

Ja miten ihanasti Peppi ajattelee aina muita:
Joululahjoja pihapuuhun muiden saataville! 
Ihanaa ajatusmaailmaa!

Mukavaa viikkoa kaikille!
Blogissa on tulossa neuloosin tuloksia ja viherkasvihaalintaa... 


9 kommenttia:

 1. Peppi, ikisuosikkini! Hän oli suuri idolini lapsena ja taitaa olla vieläkin ;) Syyslomalla katsoimme 4-vuotiaan kanssa Peppiä ja hyvin upposi sinnekin. Tuo kohta on hurmaava, kun Peppi laittaa rotalle oman joulukuusen ja ulos puuhun joulupaketteja ohikulkijoille :))

  VastaaPoista
 2. Minäkin monesti haltioidun lastenohjelmien talojen sisustuksista! :) Vaahteramäen Eemelissä on myös mukavan maalaishenkisiä taloja ja huoneita. Ja nyt vallan kun kotona pieni lapsukainen, on ihan mukava katsoa myös lasten ohjelmia! ;) Ja tuo Yle Lasten Areena on kyllä huippu paikka! :)

  VastaaPoista
 3. Peppi on minunkin ikisuosikkini!
  Kaikissa Astrid Lingrenin saduissa on hurmaavia koteja, puutarhoja ja muita ideoita. Rakastan Melukylää ja Suvikumpua, Vaahteramäen ja Huvikummun lisäksi. Ja Veljeni Leijonamielen kirsikkapuut saavat haukkomaan henkeä.
  Ensin kaikki näiden kirjojen maisemat ovat olleet oman mielikuvituksen tuotetta, mutta elokuvien jälkeen ne ovat vielä enemmän ihastuttaneet.

  VastaaPoista
 4. Peppi on niin ihana ja avarasydäminen! Upeat neuleet ja huonekalut!! Pepistä minäkin tykkäsin lapsena!

  VastaaPoista
 5. Peppi on kyllä parhain tyttö maailmassa :D

  VastaaPoista
 6. Onpa tosiaan aika kivan näköinen huusholli :-)

  VastaaPoista
 7. Ihania kommentteja! Arvasin, että muitakin Peppi- faneja löytyy! Ja tosissaan muutkin Lindgrenin sadut ovat niin ihania ja inspiroivia. Jotain lapsenmielistä asennetta voisi yrittää muistaa napata näistä päivittäin mukaan....

  VastaaPoista